Nejste přihlášen(a)

českyslovenskyenglishdeutschpolsky

#1  Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko | 06.07. 2012 20:38:57

YOS

Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko

Po 3 měsících jsem se vrátila do Holandska. Uvítala mne krásná kombinace kopretiny s topolovkou před domem. Vždy jsem si přála mít topolovku s tmavými květy, měla jsem jen světle růžovou. Tuto topolovku v mé předzahrádce jsem nesázela, zřejmě donesli ptáci, aby splnili mé přání. Krásně zkombinovali tmavě vínovou topolovku s bílou kopretinou. Na zahrádce mne čekalo další překvapení. Moje zlatá sousedka, která se mi stará jen o sekání trávníku mi připravila kytici s mých hortenzií. Tento rok kvetou jak ještě nikdy. Byla jsem překvapená jak se příroda postarala o moje rostlinky. Posuďte samil. Že tam bylo velké množství plevele, jako např. mléč zelinný, spousta vlčího máku, máku setého a kopřivy mi vůbec nevadí. Prý to bylo nádherné, když to všechno kvetlo.

Všechno jde tak, jak má jít.

cz YOS | Mléč zelinný v pozadí (Sonchus oleraceae)
Mléč zelinný v pozadí (Sonchus oleraceae)
cz YOS | Trvalkový záhon
Trvalkový záhon
ID: 20671
cz YOS | Vrbka úzkolistá (Chamerion angustifolium)
Vrbka úzkolistá (Chamerion angustifolium)
cz YOS | Zahrada v Holandsku
Zahrada v Holandsku
ID: 20672
Zahrada v Holandsku
ID: 20675
Zahrada v Holandsku
ID: 20676

#2  Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko | 06.07. 2012 21:30:24

Marie Fárová

Re: Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko

YOS, taky chválím. Mě se tyhle přírodní zahrádky líbí mnohem víc než úzkostlivě zbavované všech plevelů. U nás je trávník jen z půlky tráva a ani nás nenapadne to ostatní ničit herbicidy. Tmavá topolovka je nádherná, jsou u vás šikovní ptáci. wink

#3  Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko | 06.07. 2012 22:13:46

Marvella

Re: Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko

YOS, to je paráda! Opravdu radostné pokoukáníčko.Takovou zahrádku mám nejraději, je to i nejpřirozenější. Navíc razím heslo, že když je posekaná tráva, tak všechno ostatní je pěkné ať je tam cokoliv. Já trávník neřeším vůbec, protože máme psy. Marcela

Zápatí