matador: Jojo, vodní gril jsme zkoušeli. Masíčko výborné, taky klobásky. Do vodní lázně jsme přidávali bylinky. Necháte krátce - masíčko je světlé, necháte déle, má krásně křupavou kůrku. Topili jsme švestkou a jabloní. Konkrétně jsem měli gril ze zásilk.obchodu: www.zasilkovyobchod.cz za 999,-. Kdo máte blízko nebo cestu do Litomyšle, mají i prodejnu a trochu lepší cenu.
Jarda: Po zkušenosti mohu sdělit, že výsledek je chuťově zajímavý. Ale to je vše. Potíže jsou s "roztopením". Dřevěné uhlí (ani grilovací brikety) se vůbec neosvědčilo-nebylo schopné docílit dostatečné teploty na mřížce nad lavorem s vodou. Dřevěnému uhlí chybí spodní tah. Dolní lavor na topné medium je z neperforovaného plechu, nesmírně dlouho trvá než se uhlí  nažhaví  a jeho docela velká potřeba. Chtělo by to pár děr. Až po zatopení dřevem se maso začne dělat. (Po odstranění horního lavoru s vodou se však teplo z dř. uhlí dostane v dostatečné míře na pokrm, ale celé to potom ztrácí vtipnost řešení, které je v minimalizaci přímého pálení tuků a vzniku karcinogenů.) Zatím jsem nepřišel na správný způsob práce s grilem, asi bych ho znovu nekoupil.
prwc: My ho také odzkošely a moc mi to nepřijde jako grilování. Chybí tomu ta správná atmosfera, vune a chut. Je to sice asi zdravejsi ale neni to proste ono. Jinak maso z grilu bylo dobre
chilligirl: Ty jo fakt máte vodní gril a jste spokojení? Já se pořád toho bojím neutral Teď vybíráme nový, ale já bych radči asi klasický kontaktní gril http://www.e-outdoor.cz/c-117-kontaktni-grily.aspx jako mají třeba na e-outdooru. Nemáte někdo s některým konkrétně zkušenosti nebo mě přesvědčíte o opaku?