Teda dámy - to jsou zas překrásné rostlinky a skvělé zachycení jejich nádhery . Mně (nevím proč) se stále mnoho květů nedaří vůbec zachytit - lesní hvozdíky, třezalku, diviznu, mateřídoušku a jiné mi prostě z neznámého důvodu mobil vůbec vzít nechce. Tak dodám jen pár těch, co se podařilo, či jsou alespoň trochu koukatelné
Houba, ukázala jste nám pěkné kytičky a hodně jich znáte. . Druhé foto s růžovými květy může být Dicentra formosa, Srdcovka zdobná. Děkuji za doplnění názvu.
Dobrý den Houbo, to druhé je jak již psala Ascam určitě denivka. Jestli má zelenožlutý květ, tak "Hudson Walley", tedy je to jen můj tip, mám jí na zahradě. Máte pěkné kytičky. Marcela
Marcelo - ty Vaše denivky jsou úžasné! Tolik překrásných barev! Já mám jen jednu, která se mi na zahradu přemístila samovolně Marie - opět nádherné fotky. Ten hvozdík kropenatý je velmi podobný našemu hvozdíku lesnímu, který vytrvale odolává mým pokusům o vyfocení. Miluji luční a lesní květy Přidám také pár fotek toho, co kvete na zahradě dnes .
YOS - děkuji. A Nostalgie se zas vybarví - nesmím jí zapomenout fotit jako minule. Ona se neustále mění a vůni má naprosto bezkonkurenční. Poměnka - krásné to máte - jak rostlinky, tak fotografie